marți, 28 noiembrie 2017

Un apel către membrii filialei București - Poezie. Volume din 2017

Stimați colegi,

Anul 2017 se apropie de sfîrșit, a trecut și ultimul mare tîrg de carte al anului. 
Este momentul să facem bilanțurile anuale.

Avînd în vedere că anul 2018 va fi special, ca an al Centenarului Marii Uniri, fac apel la dvs. să îmi comunicați volumele dvs. de poezie (cele inedite) apărute în anul 2017 sau care vor apărea în decembrie 2017: autor(i), titlu, editură.

Doresc să publicăm o listă completă și, sperînd că la centenar vom putea promova proiecte mai bine finanțate, să avem o bază cît mai largă de selecție pentru eventuale premii.
Vă rog să comunicați și volume ale unor autori care nu au sau nu și-au comunicat adresa email, frecventează mai rar mediile de informare electronice, ca și debuturi remarcabile în 2017 ale unor poeți bucureșteni. În felul acesta le vom putea și promova la diferite manifestări precum tîrguri, festivaluri unde sînt invitați autori, decernări de premii.

Este de dorit ca filiala noastră, cea mai mare din Uniune, să fie reprezentată peste tot și la nivelul valoric cel mai înalt. 
Dacă nu ați achitat cotizația pe anul în curs, vă rog să o achitați pînă pe  
​18 decembrie, apoi va fi vacanță​. Iar cea pe anul 2018 o puteți achita oricînd, chiar și în 2017, sau începînd cu 11 ianuarie 2018.

Horia Gârbea 

horiagarbea@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu