miercuri, 31 mai 2017

Invitație către membrii filialei. Antoogia București-Poezie 2017

                 Stimați colegi

          Un proiect al Filialei București Poezie a Uniunii Scriitorilor din România este de a edita, la intervale rezonabile, cîte o antologie care să reunească versurile membrilor săi și să prezinte astfel publicului o selecție convingătoarea valorilor poeziei bucureștene.

          Primul astfel de volum ar urma să apară la începutul toamnei. Pentru a da unitate culegerii, m-am gîndit la o temă comună. Fiind vorba de niște poeți în principiu trăitori în spațiul citadin,Invitație de a participa la  legați de un mare oraș, am ales ca temă STRADA, caracteristica spațiului urban. Desigur noțiunea poate fi interpretată oricît de larg sau restrîns, de la Calea Lactee la strada îngustă a lui Topârceanu.

          Pentru a participa la realizarea acestui proiect am rugămintea de a trimite pe această adresă un număr de texte care să nu depășească, în total 50 de rînduri  (versuri și spații). E de preferat ca textele să fi apărut în reviste dar nu și în volumele dvs. Ele pot fi, la limită, și inedite absolut.

          Data limită pe care o propun este 29 iunie 2017. Dacă nu vor fi propuse suficiente texte voi prelungi termenul.

          Vă rog să anunțați și alți colegi, membri ai filialei noastre, despre acest proiect, în caz că nu ar avea acces prin email/internet la conținutul anunțului de față. Deși respectăm toți poeții, e un proiect al filialei și participanții trebuie să îndeplinească neapărat calitatea de membri.

          Am speranța că Primăria orașului nostru ne va sprijini pentru realizarea acestui proiect.

          Vă mulțumesc, vă doresc o nelimitată inspirație și numai bine.


          Horia Gârbea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu