marți, 16 mai 2017

Turnirul de Poezie. Ediția 2017 inaugurează un nou ciclu

Turnirul de Poezie organizat anual de Uniunea Scriitorilor a intrat într-o nouă fază. După ce toate filialele au participat cel puțin o dată, ciclul a fost reluat.
Prin tragere la sorți, în prima întîlnire au concurat echipele formate din filialele Bacău, Dobrogea și Sud-Est (prima echipă),  Pitești și Sibiu (a doua echipă). Echipele au avut cîte șase componenți.

Turnirul a avut loc în localitatea Colibița, jud. Bistrița-Năsăud, echipele fiind evaluate de un juriu condus de dl. Nicolae Manolescu, președintele USR.

Confruntarea echipelor a condus la un scor egal. Ambele echipe au fost declarate cîștigătoare! Ele vor participa la următorul Turnir, alături de o a treia echipă.

La individual, în finala de trei s-au calificat: Mircea Bârsilă, Ovidiu Genaru, Ioan Radu Văcărescu. Cîștigător a fost poetul Ovidiu Genaru - filiala USR Bacău. Un premiu al publicului a fost decernat poetului Cristian Pavel - filiala USR Sud-Est.

Felicităm colegii participanți, considerînd că toți sînt învingători, și sperăm să-i întîlnim în rundele viitoare pentru a-i convinge de valoarea poeților bucureșteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu